Vedeta cu cele mai lungi picioare din România isi va lua concediu peste câteva zile si va pleca impreuna cu sotul sau, Mihai Ivanescu, intr-un sejur de doua saptamâni in Africa. Pentru ca sunt la curent cu pericolele care ii pândesc pas cu pas in „continentul negru”, cei doi nu au de gând sa plece din tara inainte de a se vaccina impotriva malariei.
Cei doi au pus deja la punct toate cele necesare pentru aceasta vacanta, pregatind inclusiv bagajele, tot ceea ce mai trebuie sa faca fiind vaccinul impotriva malariei. „Nu mi-am mai luat de multa vreme concediu si chiar simt nevoia sa ma relaxez. In urmatoarele zile voi pleca impreuna cu sotul meu in Africa, unde vom sta aproximativ doua saptamâni. Din nefericire, Ana Cleopatra nu va merge cu noi, pentru ca, deocamdata, e prea mica pentru o astfel de calatorie. Când va creste mai mare, o vom lua si pe ea in vacante, insa pâna atunci va ramâne acasa cu bona. Am pregatit deja totul pentru concediu si nu ne mai ramâne de facut decât vaccinul contra malariei, fara de care nu putem pleca”, a mai spus Roxana pentru „Gardianul“. Vedeta si sotul sau vor sa se bucure de natura, acesta fiind motivul pentru care au ales continentul african si spun ca nu vor rata un safari, unde vor avea ocazia sa vada „live”, in habitatul lor natural, tot felul de animale salbatice.
sâmbătă, 24 ianuarie 2009
Laurentiu Cazan, alergat de câinii vagabonzi prin Mamaia
Laurentiu Cazan este unul dintre putinii turisti care au calcat pe nisipul fierbinte de la Mamaia si care s-au plâns de conditiile proaste de acolo. Cântaretul ne-a spus ca o problema foarte grava o constituie câinii vagabonzi care umbla nestingheriti peste tot si care nu se dau in laturi in a strica vacanta celor care dau bani grei sa aiba sejur de fite. „Nu mi se pare corect sa te impiedici de câini peste tot si mai ales la Mamaia, acolo unde preturile sunt mai mari decât in restul statiunilor. Câtiva prieteni de-ai mei au ajuns la Urgente muscati de câini. Eu iubesc animalele, dar autoritatile ar trebui sa faca ceva, sa-i duca undeva si in nici un caz sa-i omoare, asa cum stiu ei sa rezolve problema de obicei”, ne-a spus cântaretul, care a reusit sa scape cu bine dupa o intâlnire cu patrupedele infometate. Daca pe câini i-a fentat, Cazan nu a avut acelasi noroc in privinta mâncarii servite la terase. „Am mâncat la o terasa unde preturile nu erau deloc de neglijat. Pe lânga faptul ca m-au servit din farfurii ciobite, ca fata de masa nu mai fusese schimbata de la inceputul sezonului si ca amabilitatea chelnerului lasa de dorit, am ajuns direct la spital cu toxinfectie alimentara”, ni s-a plâns artistul, fara a ne da un nume al restaurantului insalubru.
Si fara femei, si fara concerte pe litoral
Daca sejurul la malul marii i-a fost stricat de câinii vagabonzi, Laurentiu Cazan a decis sa renunte in vara aceasta si la concertele de pe litoral. „Spectacolele nu mai sunt cum erau odinioara. Conditiile sunt foarte proaste si artistii care urca pe scena, din ce in ce de calitate mai proasta. Organizatorii nu mai stiu cum sa-si traga bani si tepuiesc artistul, asa ca eu am zis «pas» in vara aceasta.
Cânt in strainatate!”, ne-a spus Cazan. Daca mai ieri se vehicula in presa ca are o noua iubita, realitatea este cu totul alta. „Nu sunt cu nimeni si nici n-o sa ma insor prea curând”, ne-a asigurat cântaretul, continuând: „Se crede ca daca esti artist, roiesc femeile in jurul tau, dar nu este deloc asa”.
Si fara femei, si fara concerte pe litoral
Daca sejurul la malul marii i-a fost stricat de câinii vagabonzi, Laurentiu Cazan a decis sa renunte in vara aceasta si la concertele de pe litoral. „Spectacolele nu mai sunt cum erau odinioara. Conditiile sunt foarte proaste si artistii care urca pe scena, din ce in ce de calitate mai proasta. Organizatorii nu mai stiu cum sa-si traga bani si tepuiesc artistul, asa ca eu am zis «pas» in vara aceasta.
Cânt in strainatate!”, ne-a spus Cazan. Daca mai ieri se vehicula in presa ca are o noua iubita, realitatea este cu totul alta. „Nu sunt cu nimeni si nici n-o sa ma insor prea curând”, ne-a asigurat cântaretul, continuând: „Se crede ca daca esti artist, roiesc femeile in jurul tau, dar nu este deloc asa”.
Damian & Brothers deschide teledonul pentru Anca Parghel
O alta trupa de artisti, Damian&Brothers, s-a alaturat demersului initiat de postul Romantica pentru strângerea sumei de bani necesare vindecarii artistei Anca Parghel. In seara aceasta, la Sala Radio din Capitala, Damian si fratii lui vor deschide teledonul organizat de Romantica, in cadrul caruia vor concerta peste 20 de nume cunoscute ale muzicii autohtone. Printre acestea se numara Alin Oprea, Delia si Matteo sau Anda Adam. Gazdele evenimentului vor fi Ioana Oprea si Claudiu Mirica, iar teledonul va fi difuzat integral, in direct, la Romantica. Anca Parghel, bolnava de cancer, se afla in prezent internata in spitalul de oncologie din Cluj. Suma de care artista are nevoie pentru a spera la vindecare este de aproximativ 200.000 de euro.
Mafia castravetilor. Pietele de duminica nu rezolva nevoile taranilor
Producatorii se feresc de pietele mobile atat de frica «taxei de protectie», cat si de faptul ca ar putea ramane cu marfa nevanduta. Municipalitatea doreste prin acest proiect vanzarea produselor agricole direct de la sursa, la un pret mai mic.
Dupa experienta de acum patru ani, cand in sectorul 5 al Capitalei au aparut primele piete volante, Primaria Generala a Capitalei doreste reinvierea acestora. Motivul invocat de primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, este legat de incercarea ca reteaua de comercializare a produselor alimentare sa se faca direct de la producator si, implicit, la un pret mai mic. In fond, aceasta decizie duce la schimbarea unei mafii cu o alta mafie, fara nici un folos pentru tarani, pentru ca lipsa unui control constant din partea organelor abilitate ar putea face ca aceste spatii special amenajate sa fie preluate de anumite retele de comercianti. Acestia din urma pot cere direct sau indirect producatorilor “taxe de protectie”, taxe ce pot depasi sume de bani de pana la 100 de lei pe zi. “Acum patru ani am ales sa vand legumele intr-o astfel de piata. Am fost verificat daca am autorizatie de producator, am platit legal administratiei taxa de inchiriere a tarabei si cantarul. Pe vremea aceea, inchirierea unei tarabe pe zi era de cinci lei, iar dupa ce o achitam, la un interval de aproximativ trei ore apareau doi indivizi care cereau «taxa de protectie»”, ne-a declarat Ion Greceanu, agricultor din comuna Hotarele din judetul Giurgiu. Mai mult, producatorii agricoli considera ca daca aceste spatii special amenajate pentru vanzarea alimentelor direct de la sursa vor fi organizate doar la sfarsit de saptamana, nu este deloc in beneficiul lor. “Pe timpul verii, ritmicitatea de culegere a legumelor este de cel putin o data la doua-trei zile. In aceste conditii, pentru a nu mai pierde o zi de munca prefer vanzarea produselor mele direct din poarta sau la angrosisti”, ne-a mai spus Ion Greceanu.
Pietele volante vor fi plasate in cartierele cu populatie saraca
Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a discutat cu ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, si cu presedintele Agrostar, Stefan Nicolae, despre necesitatea reducerii preturilor la produsele agroalimentare care se comercializeaza în pietele bucurestene. Printre masurile stabilite se înscrie delimitarea unui total de 30% dintre locurile destinate comercializarii în piete, care sa fie rezervate exclusiv taranilor, adica producatorilor autohtoni. În acest mod, practica desfacerii produselor agro-alimentare pe trotuarele din vecinatatea pietelor va fi descurajata, iar nivelul preturilor va fi mentinut în limite normale. Astfel, de saptamâna viitoare se va forma o comisie mixta din care vor face parte reprezentanti ai Primariei Generale cu drept de decizie si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii. Acest grup de lucru va stabili regulile de organizare si functionare a pietelor mobile, prin intermediul carora se urmareste promovarea produselor românesti, în principal legume-fructe. Pietele mobile vor functiona în locatii desemnate de municipalitate, cu o frecventa de pâna la 2-3 ori pe saptamâna. “In pietele mobile vor fi vandute legume si fructe proaspete din productia autohtona, lactate si chiar produse de carne traditionale, in perioada sarbatorilor. Deja am luat legatura cu comunitati de mici producatori din Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Galati si Olt. Pentru a ne asigura ca cei care isi desfac produsele in pietele mobile sunt doar producatori romani, vom aplica trei masuri de siguranta: certificat de producator de la primarie, carnetele de sindicat de la noi si adeverinta de la APIA cu suprafetele agricole inregistrate. Aceste locuri special amenajate pentru producatori vor fi amplasate in cartiere cu probleme sociale deosebite, in special cu persoane in varsta. Mai mult, preturile vor fi mai mici ca in piete sau in supermarketuri, pentru ca dispar intermediarii. In plus, vor fi produse romanesti”, ne-a precizat presedintele Agrostar, Stefan Nicolae.
Dupa experienta de acum patru ani, cand in sectorul 5 al Capitalei au aparut primele piete volante, Primaria Generala a Capitalei doreste reinvierea acestora. Motivul invocat de primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, este legat de incercarea ca reteaua de comercializare a produselor alimentare sa se faca direct de la producator si, implicit, la un pret mai mic. In fond, aceasta decizie duce la schimbarea unei mafii cu o alta mafie, fara nici un folos pentru tarani, pentru ca lipsa unui control constant din partea organelor abilitate ar putea face ca aceste spatii special amenajate sa fie preluate de anumite retele de comercianti. Acestia din urma pot cere direct sau indirect producatorilor “taxe de protectie”, taxe ce pot depasi sume de bani de pana la 100 de lei pe zi. “Acum patru ani am ales sa vand legumele intr-o astfel de piata. Am fost verificat daca am autorizatie de producator, am platit legal administratiei taxa de inchiriere a tarabei si cantarul. Pe vremea aceea, inchirierea unei tarabe pe zi era de cinci lei, iar dupa ce o achitam, la un interval de aproximativ trei ore apareau doi indivizi care cereau «taxa de protectie»”, ne-a declarat Ion Greceanu, agricultor din comuna Hotarele din judetul Giurgiu. Mai mult, producatorii agricoli considera ca daca aceste spatii special amenajate pentru vanzarea alimentelor direct de la sursa vor fi organizate doar la sfarsit de saptamana, nu este deloc in beneficiul lor. “Pe timpul verii, ritmicitatea de culegere a legumelor este de cel putin o data la doua-trei zile. In aceste conditii, pentru a nu mai pierde o zi de munca prefer vanzarea produselor mele direct din poarta sau la angrosisti”, ne-a mai spus Ion Greceanu.
Pietele volante vor fi plasate in cartierele cu populatie saraca
Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a discutat cu ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, si cu presedintele Agrostar, Stefan Nicolae, despre necesitatea reducerii preturilor la produsele agroalimentare care se comercializeaza în pietele bucurestene. Printre masurile stabilite se înscrie delimitarea unui total de 30% dintre locurile destinate comercializarii în piete, care sa fie rezervate exclusiv taranilor, adica producatorilor autohtoni. În acest mod, practica desfacerii produselor agro-alimentare pe trotuarele din vecinatatea pietelor va fi descurajata, iar nivelul preturilor va fi mentinut în limite normale. Astfel, de saptamâna viitoare se va forma o comisie mixta din care vor face parte reprezentanti ai Primariei Generale cu drept de decizie si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii. Acest grup de lucru va stabili regulile de organizare si functionare a pietelor mobile, prin intermediul carora se urmareste promovarea produselor românesti, în principal legume-fructe. Pietele mobile vor functiona în locatii desemnate de municipalitate, cu o frecventa de pâna la 2-3 ori pe saptamâna. “In pietele mobile vor fi vandute legume si fructe proaspete din productia autohtona, lactate si chiar produse de carne traditionale, in perioada sarbatorilor. Deja am luat legatura cu comunitati de mici producatori din Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Galati si Olt. Pentru a ne asigura ca cei care isi desfac produsele in pietele mobile sunt doar producatori romani, vom aplica trei masuri de siguranta: certificat de producator de la primarie, carnetele de sindicat de la noi si adeverinta de la APIA cu suprafetele agricole inregistrate. Aceste locuri special amenajate pentru producatori vor fi amplasate in cartiere cu probleme sociale deosebite, in special cu persoane in varsta. Mai mult, preturile vor fi mai mici ca in piete sau in supermarketuri, pentru ca dispar intermediarii. In plus, vor fi produse romanesti”, ne-a precizat presedintele Agrostar, Stefan Nicolae.
Comitetul de criza in Educatie, constituit «Gardianul» sprijina ancheta Parchetului in cazul banilor de la «Enescu»
Reprezentantii mai multor asociatii profesionale si institutii de invatamånt superior au format un comitet de criza pentru salvarea invatamåntului romånesc. Parchetul de pe långa Tribunalul sectorului 1 a inceput, cu sprijinul ziarului «Gardianul», ancheta privind colectarea de fonduri pentru Bacalaureat la Liceul de muzica “George Enescu”.
Preluand ideea lansata de “Gardianul”, mai multe organizatii nonguvernamentale si institutii de invatamant superior au decis sa infiinteze “un comitet de criza pentru salvarea invatamantului romanesc”. “Ultimele evenimente legate de examenul de Bacalaureat 2008 au evidentiat in mod dramatic criza profunda in care se afla invatamantul romanesc, consecinta a 18 ani de ignorare, subfinantare si stagnare in paradigma comunista. Aceasta stare intolerabila nu mai poate continua, intrucat afecteaza capacitatea Romaniei de integrare in structurile economice, stiintifice, culturale ale Uniunii Europene”, se precizeaza intr-un comunicat de presa. Acest comitet de criza are drept obiectiv “sa ofere factorilor de decizie o expertiza autentica, neinfluentata de interese politice partizane, preluata din cele mai bune practici internationale si alcatuita din experti ai societatii civile”. Pentru inceput, comitetul de criza este format din sapte membri: Stefan Vlaston, presedintele asociatiei EDU CER; Florin Colceag, presedintele asociatiilor RDU-GATE si IRSCA Gifted Education si membru fondator al Consortiului European pentru copii cu nevoi speciale de educatie; Nicolae George Dragulescu de la Universitatea Politehnica din Bucuresti si presedinte al Ligii de Cooperare Cultural-Stiintifica Romania-Franta, Marian Stas, presedinte al Codex pentru Leadeship; Florinte Catargiu, expert IRSCA; Elena Spanulescu, Asociatia Parintilor din Romania; Gheorghe Radulescu, presedintele AEACE-IP. Privitor la situatia din Educatie, ieri, intr-o interventie publica, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat: “Invatamantul romanesc si cercetarea sunt departe de a indeplini exigentele minimale ale unui sistem educational competitiv la scara europeana”.
A inceput ancheta la liceul de muzica
Una dintre fraudele de la Bacalaureat, reclamate de candidatii proveniti de la Liceul de muzica “George Enescu”, a intrat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul sectorului 1. Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti a depus acum o saptamana o sesizare prin care se solicita inceperea unei anchete, pe baza declaratiilor unor elevi de la aceasta unitate de invatamant, potrivit carora s-ar fi strans bani pentru protocolul de la Bacalaureat. Neavand nici o declaratie semnata, Inspectoratul Scolar a demarat aceasta actiune plecand de la dezvaluirea facuta de ziarul nostru si preluata apoi de toate canalele de televiziune. “In functie de rezultatele anchetei voi lua masurile legale si voi aplica sanctiuni”, ne-a declarat Stelian Fedorca, inspectorul scolar general pe Capitala. “Gardianul”, care a avut deja o discutie cu procurorul desemnat, va sprijini ancheta Parchetului.
Alexandru Calmacu
Preluand ideea lansata de “Gardianul”, mai multe organizatii nonguvernamentale si institutii de invatamant superior au decis sa infiinteze “un comitet de criza pentru salvarea invatamantului romanesc”. “Ultimele evenimente legate de examenul de Bacalaureat 2008 au evidentiat in mod dramatic criza profunda in care se afla invatamantul romanesc, consecinta a 18 ani de ignorare, subfinantare si stagnare in paradigma comunista. Aceasta stare intolerabila nu mai poate continua, intrucat afecteaza capacitatea Romaniei de integrare in structurile economice, stiintifice, culturale ale Uniunii Europene”, se precizeaza intr-un comunicat de presa. Acest comitet de criza are drept obiectiv “sa ofere factorilor de decizie o expertiza autentica, neinfluentata de interese politice partizane, preluata din cele mai bune practici internationale si alcatuita din experti ai societatii civile”. Pentru inceput, comitetul de criza este format din sapte membri: Stefan Vlaston, presedintele asociatiei EDU CER; Florin Colceag, presedintele asociatiilor RDU-GATE si IRSCA Gifted Education si membru fondator al Consortiului European pentru copii cu nevoi speciale de educatie; Nicolae George Dragulescu de la Universitatea Politehnica din Bucuresti si presedinte al Ligii de Cooperare Cultural-Stiintifica Romania-Franta, Marian Stas, presedinte al Codex pentru Leadeship; Florinte Catargiu, expert IRSCA; Elena Spanulescu, Asociatia Parintilor din Romania; Gheorghe Radulescu, presedintele AEACE-IP. Privitor la situatia din Educatie, ieri, intr-o interventie publica, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat: “Invatamantul romanesc si cercetarea sunt departe de a indeplini exigentele minimale ale unui sistem educational competitiv la scara europeana”.
A inceput ancheta la liceul de muzica
Una dintre fraudele de la Bacalaureat, reclamate de candidatii proveniti de la Liceul de muzica “George Enescu”, a intrat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul sectorului 1. Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti a depus acum o saptamana o sesizare prin care se solicita inceperea unei anchete, pe baza declaratiilor unor elevi de la aceasta unitate de invatamant, potrivit carora s-ar fi strans bani pentru protocolul de la Bacalaureat. Neavand nici o declaratie semnata, Inspectoratul Scolar a demarat aceasta actiune plecand de la dezvaluirea facuta de ziarul nostru si preluata apoi de toate canalele de televiziune. “In functie de rezultatele anchetei voi lua masurile legale si voi aplica sanctiuni”, ne-a declarat Stelian Fedorca, inspectorul scolar general pe Capitala. “Gardianul”, care a avut deja o discutie cu procurorul desemnat, va sprijini ancheta Parchetului.
Alexandru Calmacu
Romanii sunt nemultumiti de viata lor, dar sunt increzatori in UE
Alaturi de bulgari si unguri, romanii sunt cei mai nemultumiti europeni in ceea ce priveste traiul lor, este concluzia unui Eurobarometru. Potrivit editorului national, profesorul Dumitru Sandu, multumirea la nivel de societate depinde foarte mult de îngrijorarea cetatenilor pentru plata facturilor. In acest sens, 64% dintre romani recunosc ca cele mai mari dificultati le au in platirea facturilor lunare. Totodata, în România, doar 53% dintre cetateni s-au declarat multumiti de propria viata în general, cu zece procente mai mult decât în urma cu doi ani. De asemenea, aproape jumatate dintre români (48 %) sunt îngrijorati de inflatie si de cresterea preturilor. La polul opus, cetatenii cei mai multumiti din punct de vedere social sunt cei din zona tarilor nordice - Suedia, Danemarca, Finlanda si Olanda -, unde peste 94% dintre cetateni se declara multumiti de felul în care traiesc. In schimb, românii sunt fruntasi la capitolul optimism, fiind devansati numai de catre suedezi. Astfel, 44% dintre români si 50% dintre suedezi cred ca peste un an vor trai mai bine. Majoritatea românilor apreciaza de asemenea ca lucrurile se îndreapta în directia corecta în tara lor.
Elevii de liceu vor primi gratuit din toamna memory-stick-uri
Elevii vor primi incepand cu anul scolar 2009-2010 un memory-stick de 4 GB, odata cu repartizarea calculatorului, potrivit unei Legi promulgate de presedintele Romaniei, Traian Basescu. Legea prevede ca „în vederea facilitarii accesului la procesul educativ în format electronic, se acorda fiecarui elev de liceu, odata cu repartizarea calculatorului, un dispozitiv de memorie detasabil, tip USB, cu o capacitate de stocare de minimum 4 GB”. Totodata, legea mai prevede ca Guvernul sa stabileasca în termen de trei luni de la intrarea în vigoare a legii, masurile necesare pentru achizitia si distribuirea dispozitivelor de memorie detasabile, în vederea acordarii acestora începând cu anul scolar 2008 - 2009. În termen de 3 luni de la adoptarea acestei legi de catre Parlament, Ministerul Educatiei va supune spre aprobare Guvernului masurile necesare pentru achizitia si distribuirea memory-stick-urilor.
În Salaj, 70% din taloanele medicale erau pentru persoane decedate
Aproximativ 70% din cele 10.350 de taloane medicale returnate în Salaj, în cadrul Programului National de Evaluare a Sanatatii, erau adresate unor persoane decedate. Acestea trebuie sa fie arhivate. Directorul adjunct al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Salaj, Marius Tautu, a declarat ca arhivarea taloanelor respective se va face la nivelul CJAS Salaj. “Pâna acum, am avut returnate prin Programul de Evaluare a Sanatatii 10.350 de taloane, din care aproximativ 70% sunt adresate unor persoane ce au decedat în ultimul an. Aceste taloane vor trebui arhivate, lucru care se face la nivelul CJAS Salaj, si nu prin retrimiterea plicurilor la centru”, a spus Marius Tautu. Întrucât din restul plicurilor cu taloane, majoritatea sunt valide, CJAS Salaj a decis sa informeze populatia ca acestea se pot ridica de la sediul institutiei. Pentru a facilita accesul cetatenilor la aceste taloane, au fost trimise adrese la toate primariile din judet.
joi, 8 ianuarie 2009
Adrian Mutu, al doilea stranier din Serie A
Internationalul Adrian Mutu a terminat pe locul doi, cu o medie de 6,46, în topul celor mai buni stranieri din Serie A în acest sezon, în urma notelor acordate de principalele publicatii din Italia. Mutu a fost devansat în aceasta ierarhie de atacantul suedez al formatiei Internazionale Milano, Zlatan Ibrahimovici. Cu aceeasi medie a notelor, internationalul nostru s-a clasat pe locul sase în ierarhia celor mai buni jucatori din campionatul Italiei. Cel mai bun fotbalist al acestui sezon a fost desemnat atacantul echipei Sampdoria Genova, Antonio Casanno. Mutu si fundasul Cristian Chivu au fost inclusi în echipa sezonului din Serie A.
Etichete:
Adrian Mutu,
al doilea stranier din Serie A
Trei femei arbitru au speriat echipa din Lupeni
Femeile arbitru au inceput sa prinda curaj, devenind extrem de exigente. Cristina Dorcioman a acordat 12 cartonase galbene în partida Minerul Lupeni - FC Târgoviste, scor 1-1, din etapa a 33-a a Ligii a II-a. Arbitra a avertizat opt jucatori de la gazde si patru de la oaspeti, fiind criticata pentru acest lucru de presedintele clubului din Lupeni, Nelu Demeter. „Am avut parte de o brigada feminina belea, care pur si simplu ne-a facut sa ne îmbolnavim cu inima. Nu cred ca jucatorii mei sa mai fi luat atâtea cartonase într-un meci, în liga a doua. Sincer nu mi-as dori sa mai avem arbitri femei la meciurile noastre“, a spus Demeter. Si antrenorul principal al Minerului Lupeni, Marin Tudorache, a afirmat ca Dorcioman a exagerat. „Pâna la urma a fost un joc între barbati si era normal ca jucatorii sa aiba interventii pe masura“, a precizat Tudorache.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)